GOAL!

Een (inter)actieve avond voor en door ondernemers

Ondernemen is theater maken, met jou op het podium. Wat maakt jou als ondernemer nu een echte entertainer? Hoe bespeel en verleid je je publiek? En hoe heb je je de zakelijke details ‘achter de schermen’ geregeld? Deze en andere vragen komen voorbij tijdens de tweede editie van GOAL, op 11 oktober in Theaterzaal De Lieve Vrouw. Een (inter)actieve avond voor en door ondernemers, die je letterlijk en figuurlijk in beweging brengt.

Tijdens GOAL kun je deelnemen aan één van deze korte workshops:

  1. 10 fiscale tips: van de modelverklaring tot zakelijk fietsen.
  2. Hoe maakt jouw onderneming het verschil?

Meld je aan en neem ook je zakenpartner, klant of medewerker mee!

11 oktober 2016
19:30 uur

Theater De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
Amersfoort

GOAL is open voor elke ondernemer uit Amersfoort. VAO lidmaatschap is niet verplicht. 

VAO

Vereniging Amersfoortse Ondernemers

vaologo2De VAO is een netwerkorganisatie voor kleine(re) ondernemingen in het MKB en voor ZZP’ers. Ondernemers uit verschillende disciplines wisselen bij ons niet alleen hun kaartjes uit, maar ook hun ervaringen, inhoudelijke kennis en contacten. Gezelligheid is daarbij een belangrijke voorwaarde. De VAO is een belangenvereniging en een netwerkorganisatie. Plezier en inhoud worden in themabijeenkomsten aan elkaar gekoppeld.

THEATER DE LIEVE VROUW

Amersfoort

theater-de-lieve-vrouwDe locatie wordt ter beschikking gesteld door Theater De Lieve Vrouw. De Lieve Vrouw heeft alles in huis voor een avondje uit. Met drie filmzalen, een theaterzaal (welke soms gebruikt wordt als vierde filmzaal) en een gezellig café is De Lieve Vrouw een van de weinige vertoningplekken in Nederland waar podiumkunsten, film en horeca onder een dak verenigd zijn.

Initiatiefnemers

Jeroen van der Bijl

Axe Media

Schrijft en redigeert teksten, helpt anderen pakkender te schrijven en geeft communicatieadviezen en –begeleiding. Met als rode draad: taalvaardig, flexibel, nieuwsgierig, blue sky thinker, service, levenservaring en een vleugje humor…

Axe Media

Ruben Boerhof

Yellow Lemon Tree

Ondernemer, hardloper en trotse inwoner van Amersfoort. Maakt als (mede)eigenaar van Yellow Lemon Tree samen met zijn team, bedrijven al meer dan twaalf jaar online succesvol.

Yellow Lemon Tree

Wie gun jij een goal?

GOAL brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Niet alleen jou als VAO’er, maar ook je zakenpartner, klant of medewerker. Wie gun jij een GOAL?

Direct aanmelden.

Help mee!

Om van GOAL een succes te maken zijn we onder andere op zoek naar: muzikale VAO-leden, cameraman of -vrouw, fotograaf en VAO’ers die het leuk vinden om op de dag zelf (overdag) te helpen met de voorbereidingen.

Interesse? Neem contact op!